Carti

Carti

Cartideaur.ro – in magazinul de carti online gasiti o gama larga de carti interesante, carti ce va ofera un bagaj de cunostinte si informatii utile unei vieti sanatoase.

In general, oamenii spun ca nu au timp sa citeasca si prefera articole de pe diverse site-uri de dezvoltare personala. Spre deosebire de acestea, o carte are o profunzime mult mai mare, temele principale fiind dezbatute amanunțit, pe parcursul a sute de pagini.

Cuvintele hranesc mintea si au capacitatea de a ne schimba viata.

Spre deosebire de filme sau TV unde esti doar un observator rece al actiunii , cartile te impulsioneaza sa iti imaginezi actiunea, sa te pui in pielea personajului principal, sa ii intelegi reactiile dar in acelasi timp sa te gandesti si care ar fi reactiile tale in acele circumstante.

Cititul e o deprindere sanatoasa. E o forma de comunicare, invatare, dezvoltare spirituala.
In primul rând te educi pe tine,  nu mai astepti sa te educe altcineva.

Cartea e experienta ta: Citita de tine, iti creezi o viziune personala, imbracand lumile descoperite asa cum se pricepe mai bine imaginatia.
Poti sa iubesti sau sa detesti cu drept deplin, stapan pe ceea ce intelegi. Un film expune o viziune regizorala cu care nu ai decat sa te impaci.

O sa ai mai multe idei:
O sa inveti lucruri noi care te vor ajuta la munca, in viata de zi cu zi si in interactiunile cu ceilalti
Iti vei dezvolta gândirea
Iti vei crea un obicei care te ajuta sa cresti
Vei invata lucruri pe care altii nu le vor cunoaste sau nu vor stii cum sa le aplice

Informatia vine citind


 

© 2012 cartideaur.ro - carti de carti, magazin de carti online.