SANATATE PRIN ALIMENTATIE

SANATATE PRIN ALIMENTATIE
Brand: Dr.Jorge D.Pamplona
Product Code: 51229
Availability: In Stock
Price: 60.00 lei
Ex Tax: 55.05 lei
Qty:  
   - OR -   
In ultimii ani, investigatiile in domeniul nutritiei s-au concentrat pe efectul pe care il are dieta asupra prevenirii si tratarii bolilor cardiovasculare, diabetului, cancerului si obezitatii. Studiile clinice si epidemiologice au demonstrat ca folosirea abundenta a fructelor si legumelor previne debutul anumitor cancere. Consumul de cereale integrale, de seminte si fructe oleaginoase reduce excesul de colesterol din sange si riscul de infarct miocardic.
Alimentele de origine vegetala, bogate in fibre, minerale si vitamine, aduc in dieta noastra substante care, desi nu sunt bine intelese sau clasificate ca nutrienti, prezinta puternice efecte anticancerigene si curative in cazul unei palete largi de boli. Aceste substante, cunoscute ca substante fitochimice, sunt la ora actuala subiectul unui studiu intens si reprezinta noua frontiera in materie de investigatie in domeniul nutritiei. Elementele fitochimice nu se regasesc decat in alimentele de origine vegetala si au importante proprietati de vindecare si de mentinerea sanatatii.
"Sanatate prin alimentatie" ofera informatii clare si utile in ce priveste compozitia, proprietatile nutritive si terapeutice ale alimentelor. Astfel, cititorul este condus sa selecteze cu prudenta produsele pe care le include in alimentatia sa.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:© 2012 cartideaur.ro - carti de carti, magazin de carti online.